Konsertarrangör|Turnéproduktion|Artistbokning

 


Då summerar vi ytterligare en underbar konsertkväll d. 22/1 på Artipelag!
Stort tack till Stengård Big Band med kapellmästare Johan Stengård samt gästsolist Jill Johnson som tillsammans skapade magi tillsammans med publiken denna kväll! Ett lika stort tack till Artipelag med personal för ypperligt fint samarbete, samt till publiken som var på plats och tillsammans med oss upplevde denna konsertkväll!

 Stengård Big Band och Jill Johnson

 17 man starka Stengård Big Band, här med Kapellmästare Johan Stengård och                 sångaren Patrik Lundström samt gästsolist Jill Johnson i frontlinjen

Johan Stengård och Jill Johnson


Tusen tack till Lill Lindfors med band, Artipelag med Björn, Ellinor och personal samt sist men inte minst till publiken som d. 19/12 valde att dela denna oförglömligt härliga konsertkväll med oss på vackra Artipelag! 

             Sussie Holm och Lill Lindfors

             Lill Lindfors med band samt publiken på Artipelag

             Lill Lindfors

             Lill Lindfors med bandet under ledning av Claes Crona

      Artipelags ägare Björn och Ellinor Jakobson & Lill Lindfors


Äntligen fick vi efter 4 st. ombokade datum nu genomföra konserten med Shirley Clamp och Joakim Niehoff d. 12/12 i Sorunda Kyrka! Stort tack till alla involverade, inte minst publiken som tålmodigt väntat in detta slutliga speldatum! 

Joakim Niehoff och Shirley Clamp

Sussie Holm, Mats Jarl, Joakim Niehoff, Shirley Clamp

Varmt tack till publiken i Enköping och ofantligt vackra Vårfrukyrkan med personal som d. 31/10 tillsammans med Sonja Aldén och produktionen gjorde denna konsertkväll magisk och helt oförglömlig!

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek (Teknik Mikael Palm)
Repetition inför konsert! Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek (Teknik Mikael Palm)


Stort tack till Nynäshamnspubliken som d. 24/10 kom och förgyllde båda två konserterna med Sonja Aldén och hennes musiker i Nynäshamns Kyrka denna dag! Stort tack även till Nynäshamns församlings körer som gästade konserterna under ledning av Anna-Lena Engström!

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek (Teknik Micke Palm)

 Sonja Aldén och körer ur Nynäshamns församling

Sonja Aldén

Sonja Aldén och producent Sussie Holm som passade på att även fylla år denna dag!


Stort tack till Jönköpings teater med personal och härliga publik som d. 23/10 gjorde konserten med Sonja Aldén och hennes musiker helt oförglömlig!

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek (Teknik Mikael Palm)

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns EkTack till all publik som kom och lyssnade på Sonja Aldén och hennes musiker 
d. 2/10 i Rydaholms Kyrka, och med det bidrog till insamlingen av konsertens hela biljettintäkt till Världens Barn, samt Rydaholms församlings Barn och ungdomsarbete! 

Stort tack till Sala och vackra Kristina Kyrka med personal för ypperligt fint samarbete vid vår konsert hos er Söndag d. 26/9 2021. Stort tack även till medverkande körer med både barn, ungdomar och vuxna med körledare ifrån Sala Norrby Möklinta pastorat.

Samt sist men inte minst tack till publiken som valde att komma och dela dagen och kvällen med Sonja Aldén och oss alla i produktionen!  

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek samt körer ifrån Sala Möklinta pastorat
(Teknik Micke Palm)

 


Årets enda upplaga av "Livemusik vid Dalarö Tullhus" d. 4/8 2021 blev fullbokat snabbt! Åter igen med önskade Shirley Clamp på scenen, men denna gång med Mathias Garnås på elbas och kör, samt Jan Carlsson på gitarr och Robert Karlsson på slagverk.

Ljud & ljus levererades förtjänstfullt av TITE Music, även denna gång med Christoffer vid spakarna. Stort tack till Tullhuset Restaurant & Bar, Lasse med personal som ännu en gång lagade vansinnigt god mat till alla gäster, artist och produktion, samt Dalarö Information med LG och Oste i spetsen för fin support!

Stort tack till alla involverade, samt inte minst till publiken som med oss delade en underbar konsertkväll i vackert väder och med Dalarös hamn och skärgård som vackraste fond. 

Shirley Clamp, Mathias Garnås, Jan Carlsson samt Robert Karlsson (Teknik Tite Music)


Ett stort varmt och innerligt tack till Ystad Teater med personal och publik som tillsammans med Sonja Aldén och hennes musiker gjorde konserten "Ett fönster mot ljuset" d. 7/11-20 helt oförglömlig!

Sonja Aldén, David Carbe och Johan Walter

Varmt tack till Anna Bromée och Ystad Teater som 12/9-20 förtjänstfullt genomförde Musikberättarföreställninen "En Frid(a)för själen" för en coronaanpassad och mycket tacksam och glad publik! 


Vi summerar en helt underbar och utifrån gällande restriktioner fullsatt sommarkväll 23/7-20 med Livemusik vid Dalarö Tullhus av härliga Shirley Clamp och pianist Joakim Niehoff, samt gästinhopp av Robert Karlsson på cajun-trumma. Stort tack till Tullhuset Restaurant & Bar Lasse med personal, TITE Music för teknik, Ans.grafisk form för fina affischer och annonser,  och "by Lotta" för hjälp med dekor av scenen och inte minst allmän trivsel! Tack även till Dalarö Information, LG och Oste, samt Visit Haninge för fin support med att nå ut till publiken!

Shirley Clamp, Joakim Niehoff (Teknik Tite Music)

Shirley Clamp, Joakim Niehoff, Robert Karlsson


Stort Tack till Shirley Clamp, pianisten Joakim Niehoff och den underbara personalen och publiken i Ystad Teater vid genomförandet av en mycket lyckad och uppskattad akustisk konsert i formatet "Nära" i början av 2020!

Shirley Clamp, Joakim Niehoff