Konsertarrangör / Artistbokning / Turnéproducent

 

7/5-22 Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Hedvigs Kyrka Norrköping
Stort tack till Sonja Aldén med eminenta musiker Måns och Ninni,
samt tekniker Daniel och gästande Lindökören under ledning av Jenny Stenberg!
Det blev en fantastiskt stämningsfull och uppskattad finalkonsert på denna konsertserie! (Även om det denna gång dessvärre inte förevigades med livebilder)

24/4-22 Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Bollnäs Kulturhus
Tack Sonja, musiker, publik och inte minst all proffsig personal på Bollnäs Kulturhus för ännu en underbar konsertkväll med  publikuttalanden som b.la "Den här kvällen kommer man att leva på länge!" och "Att Sonja är en fantastisk sångerska visste vi, men att hon låter precis lika bra live som på skiva och med sin varma och inbjudande personlighet har publiken till 100% med sig under en hel livekonsert var en härlig upplevelse!"

Måns Ek, Sonja Aldén, Ninni Bautista

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek och Sussie Holm


23/4-22 Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Alnö Kyrka
Stort tack till Sonja, musiker och alla involverade för ännu en magisk konsert med gästande körer ifrån Alnö församling under ledning av Birgitta Urbán!


22/2-22 Stengård Big Band och Jill Johnson - Artipelag
Då summerar vi ytterligare en underbar konsertkväll på vackra Artipelag!Stort tack till Stengård Big Band med kapellmästare Johan Stengård samt gästsolist Jill Johnson som tillsammans skapade magi tillsammans med publiken denna kväll! Ett lika stort tack till Artipelag med personal för ypperligt fint samarbete, samt till publiken som var på plats och tillsammans med oss upplevde denna konsertkväll!

 Stengård Big Band och Jill Johnson

 17 man starka Stengård Big Band, här med Kapellmästare Johan Stengård och                 sångaren Patrik Lundström samt gästsolist Jill Johnson i frontlinjen

Johan Stengård och Jill Johnson


19/12 -21 LILL LINDFORS - ARTIPELAG
Tusen tack till Lill Lindfors med band under ledning av Claes Crona,
Artipelag med Björn, Ellinor och personal samt sist men inte minst till publiken som valde att dela denna oförglömligt härliga konsertkväll med oss!

       Sussie Holm och Lill Lindfors

        Lill Lindfors med band samt publiken på Artipelag

       Lill Lindfors

           Lill Lindfors med bandet under ledning av Claes Crona

      Artipelags ägare Björn och Ellinor Jakobson & Lill Lindfors


12/12-21 Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp -Sorunda Kyrka
Äntligen fick vi efter 4 st. ombokade datum nu genomföra konserten med Shirley Clamp och Joakim Niehoff d. 12/12 i Sorunda Kyrka! Stort tack till alla involverade, inte minst publiken som tålmodigt väntat in detta slutliga speldatum! 

Joakim Niehoff och Shirley Clamp

Sussie Holm, Mats Jarl, Joakim Niehoff, Shirley Clamp


31/10-21 Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Vårfrukyrkan Enköping
Stort tack till Sonja, musiker, teknik, kyrkans personal i Vårfrukyrkan, och sist men inte minst publiken som valt att tillbringa denna kväll i musikens tecken tillsammans med oss!

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek (Teknik Mikael Palm)

24/10-21 Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Nynäshamns Kyrka
Stort tack till Nynäshamnspubliken kom och förgyllde de två konserterna med Sonja Aldén och hennes musiker i Nynäshamns Kyrka denna dag!
Stort tack även till Nynäshamns församlings körer som gästade konserterna under ledning av Anna-Lena Engström!

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek (Teknik Micke Palm)

 Sonja Aldén och körer ur Nynäshamns församling

Sonja Aldén

Sonja Aldén och producent Sussie Holm som passade på att även fylla år denna dag!


23/10-21 Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Jönköpings Teater
Stort tack till Sonja och musiker, samt till Jönköpings teater med sin härliga personal och publik gjorde kvällens konsert  helt oförglömlig!

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek 

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek


2/10-21 Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset -Rydaholms Kyrka
Tack till all publik som kom och lyssnade på Sonja Aldén och hennes musiker 
och med det bidrog till insamlingen av konsertens hela biljettintäkt till Världens Barn, samt Rydaholms församlings Barn och ungdomsarbete som arrangerade denna konsert!26/9-21 Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset" Sala, Kristina Kyrka
Stort tack till Sala och vackra Kristina Kyrka med personal för ypperligt fint samarbete vid vår konsert hos er! Stort tack även till medverkande körer med både barn, ungdomar och vuxna med körledare ifrån Sala Norrby Möklinta pastorat. Samt
 sist men inte minst tack till publiken som valde att komma och dela dagen och kvällen med oss alla!

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek samt körer ifrån Sala Möklinta pastorat
(Teknik Micke Palm)


4/8 Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp -  Dalarö Tullhus
Årets upplaga av "Livemusik vid Dalarö Tullhus" blev fullbokat snabbt! Åter igen med önskade Shirley Clamp på scenen, men denna gång med Mathias Garnås på elbas och kör, samt Jan Carlsson på gitarr och Robert Karlsson på slagverk.
Ljud & ljus levererades förtjänstfullt av TITE Music, även denna gång med Christoffer vid spakarna. Stort tack till Tullhuset Restaurant & Bar, Lasse med personal som ännu en gång lagade vansinnigt god mat till alla gäster, artist och produktion, samt Dalarö Information med LG och Oste i spetsen för fin support!

Stort tack till alla involverade, samt inte minst till publiken som med oss delade en underbar konsertkväll i vackert väder och med Dalarös hamn och skärgård som vackraste fond!

Shirley Clamp, Mathias Garnås, Jan Carlsson samt Robert Karlsson (Teknik Tite Music)


7/11 Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Ystads Teater
Ett stort varmt och innerligt tack till Sonja med musiker David och Johan, samt Ystad Teater med personal och publik som tillsammans gjorde kvällens konsert magiskt och helt oförglömlig!

Sonja Aldén, David Carbe och Johan Walter

12/9 Anna Bromée - En Frid(a) för själven - Ystads Teater
Varmt tack till Anna Bromée och Ystad Teater som 12/9-20 förtjänstfullt genomförde Musikberättarföreställninen "En Frid(a)för själen" för en coronaanpassad och mycket tacksam och glad publik! 


23/7-20 Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp - Dalarö Tullhus
Vi summerar en helt underbar och utifrån gällande restriktioner fullsatt sommarkväll 23/7-20 med Livemusik vid Dalarö Tullhus av härliga Shirley Clamp och pianist Joakim Niehoff, samt gästinhopp av Robert Karlsson på cajun-trumma. Stort tack till Tullhuset Restaurant & Bar Lasse med personal, TITE Music för teknik, Ans.grafisk form för fina affischer och annonser,  och "by Lotta" för hjälp med dekor av scenen och inte minst allmän trivsel! Tack även till Dalarö Information, LG och Oste, samt Visit Haninge för fin support med att nå ut till publiken!

Shirley Clamp, Joakim Niehoff (Teknik Tite Music)

Shirley Clamp, Joakim Niehoff, Robert Karlsson


Stort Tack till Shirley Clamp, pianisten Joakim Niehoff och den underbara personalen och publiken i Ystad Teater vid genomförandet av en mycket lyckad och uppskattad akustisk konsert i formatet "Nära" i början av 2020!

Shirley Clamp, Joakim Niehoff