Konsertarrangör / Artistbokning / Turnéproducent

 

2022 - Jill Johnson och Stengård Big Band - Artipelag i Stockholm
Underbart roligt att få möjligheten att producera danna konsert på vackra Artipelag! 
Stort tack till Stengård Big Band med kapellmästare Johan Stengård samt gästsolist Jill Johnson som tillsammans skapade magi med publiken denna kväll! Ett lika stort tack till Artipelag med personal för ypperligt fint samarbete, samt till publiken som var på plats och tillsammans med oss upplevde denna konsertkväll.
Stengård Big Band och Jill Johnson

17 man starka Stengård Big Band, här med Kapellmästare Johan Stengård och                 sångaren Patrik Lundström samt gästsolist Jill Johnson i frontlinjen


2022 - Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Bollnäs Kulturhus
Tack Sonja, musiker, publik och inte minst all proffsig personal på Bollnäs Kulturhus för ännu en underbar konsertkväll med  publikuttalanden som b.la "Den här kvällen kommer man att leva på länge!" och "Att Sonja är en fantastisk sångerska visste vi, men att hon låter precis lika bra live som på skiva och med sin varma och inbjudande personlighet har publiken till 100% med sig under en hel livekonsert var en härlig upplevelse!" sade ännu en röst ur publiken!

2022 - Shirley Clamp - "Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp"
Lund - Sommarlund
En härlig konsertkväll under bar himmel med underbara Shirley Clamp och hennes grymma musiker Joakim Niehoff, Mathias Garnås och Petra Garnås.
Destination Lund bjöd sina invånare på konsert i sommarkvällen och vädret var på gott humör och bidrog till en underbar upplevelse för alla som hade samlats i parken!
Stort tack till alla involverade! 

1/7-22 2022 - Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Stenbrohults Kyrka
Vi summerar ytterligare en konsertkväll där Sonja denna gång tillsammans med David Carbe på piano och med uppbackning av kyrkans härliga kör under ledning av Mari Winquist skapade en oförglömlig kväll i musikens tecken!

2021 - LILL LINDFORS - ARTIPELAG, STOCKHOLM
Vilken underbar konsertkväll det blev! Stort tack till Lill med kvartett under ledning av Claes Crona. Stort tack till Artipelag med Björn, Ellinoroch personal samt sist men inte minst till publiken som valde att dela denna oförglömligt härliga konsertkväll med oss!

Producent Sussie Holm och Lill Lindfors

Lill Lindfors med bandet under ledning av Claes Crona

2022 - Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Alnö Kyrka

Stort tack till Sonja, musiker och alla involverade för ännu en magisk konsert med gästande körer ifrån Alnö församling under ledning av Birgitta Urbán!

2021 - Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Nynäshamns Kyrka
Stort tack till Nynäshamnspubliken som kom och förgyllde de två konserterna med Sonja Aldén och hennes musiker i Nynäshamns Kyrka denna dag!Stort tack även till Nynäshamns församlings körer som gästade konserterna under ledning av Anna-Lena Engström.

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek (Teknik Micke Palm)

Sonja Aldén och producent Sussie Holm som passade på att även fylla år denna dag!

2021 - Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset" Sala, Kristina Kyrka

Stort tack till Sala och vackra Kristina Kyrka med personal för ypperligt fint samarbete vid vår konsert hos er! Stort tack även till medverkande körer med både barn, ungdomar och vuxna med körledare ifrån Sala Norrby Möklinta pastorat. Samt sist men inte minst tack till publiken som valde att komma och dela dagen och kvällen med oss alla!

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek samt körer ifrån Sala Möklinta pastorat
(Teknik Micke Palm)


2021 - Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp -  Dalarö Tullhus
Årets upplaga av "Livemusik vid Dalarö Tullhus" blev fullbokat även denna gång!
Åter igen med önskade Shirley Clamp på scenen, men denna gång med Mathias Garnås på elbas och kör, samt Jan Carlsson på gitarr och Robert Karlsson på slagverk.
Ljud & ljus levererades förtjänstfullt av TITE Music, även denna gång med Christoffer vid spakarna. Stort tack till Tullhuset Restaurant & Bar, Lasse med personal som ännu en gång lagade vansinnigt god mat till alla gäster, artist och produktion, samt Dalarö Information med LG och Oste i spetsen för fin support!

Stort tack till alla involverade, samt inte minst till publiken som med oss delade en underbar konsertkväll i vackert väder och med Dalarös hamn och skärgård som vackraste fond!

Shirley Clamp, Mathias Garnås, Jan Carlsson samt Robert Karlsson (Teknik Tite Music)


2021- Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset -Rydaholms Kyrka
Tack till all publik som kom och njöt av Sonja Aldén och hennes musikers konsert denna kväll och med det bidrog till insamlingen av konsertens hela biljettintäkt till Världens Barn, samt Rydaholms församlings Barn och ungdomsarbete som arrangerade denna behjärtansvärda konsert!

2020 -  Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Ystads Teater
Ett stort varmt och innerligt tack till Sonja med musiker David och Johan, samt Ystad Teater med personal och publik som tillsammans gjorde kvällens konsert magiskt och helt oförglömlig!

Sonja Aldén, David Carbe och Johan Walter

2020 - Anna Bromée - En Frid(a) för själven - Ystads Teater
Varmt tack till grymma Anna Bromée som på Ystad Teater bjöd på Musikberättarföreställninen "En Frid(a)för själen" för en coronaanpassad och mycket tacksam och glad publik! 


2020 -  Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp - Dalarö Tullhus

Vi summerar en helt underbar och utifrån gällande restriktioner fullsatt sommarkväll med Livemusik vid Dalarö Tullhus av härliga Shirley Clamp och pianist Joakim Niehoff, samt gästinhopp av Robert Karlsson på cajun-trumma. Stort tack till Tullhuset Restaurant & Bar Lasse med personal, TITE Music för teknik, Ans.grafisk form för fina affischer och annonser,  och "by Lotta" för hjälp med dekor av scenen och inte minst allmän trivsel! Tack även till Dalarö Information, LG och Oste, samt Visit Haninge för fin support med att nå ut till publiken!

Shirley Clamp, Joakim Niehoff (Teknik Tite Music)

Shirley Clamp, Joakim Niehoff, Robert Karlsson


2020 - Shirley Clamp - Ystad Teater
Stort Tack till Shirley Clamp, pianisten Joakim Niehoff och den underbara personalen och publiken i Ystad Teater vid genomförandet av en mycket lyckad och uppskattad akustisk konsert i formatet "Nära" 

Shirley Clamp, Joakim Niehoff