Management / Konsert &Turnéproduktion / Arrangör 

 

Här visas ett axplock av genomförda konserter

Lill Lindfors - 4/4 2024 - Artipelag Gustavsberg i Stockholms län. 
Så roligt att vara tillbaka på Artipelag och åter presentera Lill med sin eminenta musikerkvartett.
Stort tack till Lill och bandet, Artipelag med proffsig personal, publiken och alla involverade som medverkade till att detta blev en oförglömligt härlig konsertkväll!
Musiker; Claes Crona, Hans Backenroth, Lill, Jocke Ekberg och Mats Norrefalk
Tekniker; Mats Lindewall - Emsound

Jocke, Hans, Lill, Mats, Claes


Producent Sussie Holm, Gitarrist Mats Norrefalk samt Lill Lindfors


Jill Johnson och Stengård Big Band - Artipelag Värmdö Stockholm
Underbart roligt att få möjligheten att producera danna konsert på vackra Artipelag! 
Stort tack till Stengård Big Band med kapellmästare Johan Stengård samt gästsolist Jill Johnson som tillsammans skapade magi med publiken denna kväll! Ett lika stort tack till Artipelag med personal för ypperligt fint samarbete, samt till publiken som var på plats och tillsammans med oss upplevde denna konsertkväll.

Stengård Big Band och Jill Johnson


Det 17 man starka Stengård Big Band, här med Kapellmästare Johan Stengård och                sångaren Patrik Lundström samt gästsolist Jill Johnson i frontlinjen


Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Bollnäs Kulturhus
Tack Sonja, musiker, publik och inte minst all proffsig personal på Bollnäs Kulturhus för ännu en underbar konsertkväll med  publikuttalanden som b.la "Den här kvällen kommer man att leva på länge!" och "Att Sonja är en fantastisk sångerska visste vi, men att hon låter precis lika bra live som på skiva och med sin varma och inbjudande personlighet har publiken till 100% med sig under en hel livekonsert var en härlig upplevelse!" sade ännu en röst ur publiken!

Sonja Aldén, pianist Måns Ek och multimusiker samt sångerska Ninni Bautista


Hyllningskonsert för Svante Thuresson - Jönköpings Teater
Varmt tack till alla medverkande för en underbart fin hyllningskonsert där många favoriter ur repertoaren framfördes varvat med fina och roliga turnéminnen!


Lill Lindfors - Artipelag Värmdö Stockholm
Vilken underbar konsertkväll det blev! Stort tack till Lill med kvartett under ledning av Claes Crona. Stort tack till Artipelag med Björn, Ellinoroch personal samt sist men inte minst till publiken som valde att dela denna oförglömligt härliga konsertkväll med oss!

  Lill Lindfors med bandet under ledning av Claes Crona


Shirley Clamp och "Sjung med Shirley-kören - Kulturhuset Sjöängen i Askersund 

En underbart varm känsla av gemenskap infann sig denna kväll när Shirley och pianisten Joakim Niehoff i musikens tecken skapade magi tillsammans med den enkom för detta tillfälle nybildade "sjung med Shirley-kören" under ledning av Åsa Karlsson berikade konserten för publiken och oss alla!
Stort tack till Sjöängen med personal och körledare för ert stora engagemang och varma välkomnande!

Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Alnö Kyrka

Stort tack till Sonja, musiker och alla involverade för ännu en magisk konsert med gästande körer ifrån Alnö församling under ledning av Birgitta Urbán!

Sonja Aldén - Ett fönster mot ljuset - Nynäshamns Kyrka
Stort tack till Nynäshamnspubliken som kom och förgyllde de två konserterna med Sonja Aldén och hennes musiker i Nynäshamns Kyrka denna dag! Stort tack även till Nynäshamns församlings körer som gästade konserterna under ledning av Anna-Lena Engström.

Sonja Aldén, Ninni Bautista, Måns Ek (Teknik Micke Palm)

Shirley Clamp - "Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp"
Lund - Sommarlund
En härlig konsertkväll under bar himmel med underbara Shirley Clamp och hennes grymma musiker Joakim Niehoff, Mathias Garnås och Petra Garnås.
Destination Lund bjöd sina invånare på konsert i sommarkvällen och vädret var på gott humör och bidrog till en underbar upplevelse för alla som hade samlats i parken!
Stort tack till alla involverade! 

Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp -  Dalarö Tullhus

Årets upplaga av "Livemusik vid Dalarö Tullhus" blev fullbokat även denna gång!
Åter igen med önskade Shirley Clamp på scenen, men denna gång med Mathias Garnås på elbas och kör, samt Jan Carlsson på gitarr och Robert Karlsson på slagverk.
Ljud & ljus levererades förtjänstfullt av TITE Music, även denna gång med Christoffer vid spakarna. Stort tack till Tullhuset Restaurant & Bar, Lasse med personal som ännu en gång lagade vansinnigt god mat till alla gäster, artist och produktion, samt Dalarö Information med LG och Oste i spetsen för fin support!

Stort tack till alla involverade, samt inte minst till publiken som med oss delade en underbar konsertkväll i vackert väder och med Dalarös hamn och skärgård som vackraste fond!

Shirley Clamp, Mathias Garnås, Jan Carlsson samt Robert Karlsson (Teknik Tite Music)


Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp -  Dalarö Tullhus

Vi summerar en helt underbar och utifrån gällande restriktioner fullsatt sommarkväll med Livemusik vid Dalarö Tullhus av härliga Shirley Clamp och pianist Joakim Niehoff, samt gästinhopp av Robert Karlsson på cajun-trumma. Stort tack till Tullhuset Restaurant & Bar Lasse med personal, TITE Music för teknik, Ans.grafisk form för fina affischer och annonser,  och "by Lotta" för hjälp med dekor av scenen och inte minst allmän trivsel! Tack även till Dalarö Information, LG och Oste, samt Visit Haninge för fin support med att nå ut till publiken!

Shirley Clamp, Joakim Niehoff (Teknik Tite Music)

Shirley Clamp, Joakim Niehoff, Robert Karlsson


Shirley Clamp - Ystad Teater
Stort Tack till Shirley Clamp, pianisten Joakim Niehoff och den underbara personalen och publiken i Ystad Teater vid genomförandet av en mycket lyckad och uppskattad akustisk konsert i formatet "Nära" 

Shirley Clamp, Joakim Niehoff