Management / Konsert &Turnéproduktion / Arrangör 

 

Sussie Holm CV-historik

I början av år 2000 erbjöds jag en roll som artistagent i det nystartade bolaget MLP AB som senare ombildades till Lionheart Music Group och som så småningom vid en delförsäljning till Universal Music Sweden blev Capitol Music Group.
Under åren utvecklades min roll till artistmanager för ett flertal av bolagets artister, och så småningom även till show och turnéproducent.

Under åren producerade jag  konserter, shower och turnéer med bl.a
Jill Johnson, Shirley Clamp, Sonja Aldén, Sanna Nielsen, Anna Bergendahl, Dolly Style, Robin Stjernberg mfl. varav några av showerna även producerades för TV4 som t.ex årets återkommande Julkonsert.

Melodifestivalen var i verksamheten ett viktigt nav, och jag arbetade under årens lopp med flertalet av bolagets artister inför och igenom deras medverkan där det också skördades stora framgångar.
Vi alla i teamet stod stolta bakom både vinster och finalplatser för bla. Anna Bergendahl,  Jill Johnson, Shirley Clamp, Sonja Aldén, Robin Stjernberg, Sanna Nielsen, Robin Bengtsson, Dolly Style, Jan Johansen & Pernilla Wahlgren mfl.

Under 2016 såldes Capitol Music Group till Universal Sweden Music. Jag antog erbjudandet om att stanna kvar som Head Of Live, och stannade ytterligare ett år och producerade bla. den totalt utsålda första konserthusturnén "Glitter Tour" med gruppen Dolly Style. Turnén avslutades med Cirkus stora scen i Stockholm, där publiken bestående av små DollyStyle-kopior på medelålder ca 10 år fyllde precis varenda stol ända upp till taket!

I Januari 2018 var det dags att gå vidare och jag antog erbjudandet om en anställning som turnéproducent på Krall Entertainment AB. Där producerade jag Niklas Strömsteds Julturné "Ett ljus i mörkret" 2018 och Jessica Anderssons vårturné "På dejt med Jessica Andersson" 2019


Därefter kändes tiden mogen för att låta en växande tanke om att starta egen verksamhet bli verklighet.


I Mars 2020 startas HOLM Entertainment, och öppnar på så sätt upp för ett bredare arbetsbord med möjlighet att både i egen regi och på konsultuppdrag fortsätta att med hjärta, inlevelse, lång erfarenhet och stort kontaktnät arrangera och producera konserter och turnéer, samt vid förfrågan även erbjuda management och boka och förmedla artister och underhållning.

Vi ses! Vänligen Sussie